Vfb Stuttgart – Eintracht Frankfurt


Pick: Ibiševič to score
Kvota: 2,55
Stavnica: Expekt
Vložek: 2/10

+3,10

 

Pick: Frankfurt over 4,5 corners
Kvota: 1,72
Stavnica: Bet365
Vložek: 6/10

+4,32


Težko je povedat kdo bo zmagal. Gosti igraj zelo dobro in so letošnjo presenečenje. Igrajo inteligenten nogomet, imajo tudi nekaj odličnih igralcev (mladih) in trenerja ki je z Stuttgartom 5 let nazaj osvojil ligo. Zdej se vrača nazaj z novo ekipo. Frankfurt je lanski Gladbach in če bojo tako nastavli bi lahko brez problemov končali med prvimi 5. Igra, ki temelji na posest žoge in to je fascinanto za ekipo, ki je prišla letos iz druge lige. Edino Bayern ima večjo posest žoge. Domačin je težko ocenit, imeli so dve dobre tekme (proti HSV in Bremenu) in tudi dve zelo slabe. Če se kaj da odigrat potem live.
Napadalec je v super formi. In trenutno tudi ni zamenjave za njega. V zadnjih 5 tekmah je dal 4 gole in en asist. Frankfurt ni tako kompakten še odzadaj. Se zgodijo napake v igri predvsem v sredini. Stuttgart bi lahko odigral konter preko krilih in centrirat/podat Ibiševiču.
Naslednja stava je over koti na Frankfurt. Meja je 4,5 in vedno so gosti šli čez to mejo letos. Tudi vsi so v Stuttgart šli čez mejo 4,5 kotov razen defenzivnega Dusseldrofa (4). Trener domačih pravi, da bi si seveda želel več počitka za igralce. Pripravit ekipo na naslednjega nasprotnika ni bilo možno. Dva mogoče treninga. Nekaj jih bo manjkalo kot recimo Tunay Torun ampak pomembni so tu. Popravit je treba obrambo na domačem terenu je povedal trener na konferenci.  To ne bo lahko predvsem ker nasportnik si priigra veliko chance. Zato je veliko možnosti za oba, prednost je verjetno na strani gostov. Bolj motivirani, pripravljeni, več imajo od igre in spočiti.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s