Danska – Nemčija


Pick: Danska AHC +2 Corners

Kvota: 2

Stavnica: Bet365

Vložek: 3/10

+3

Tekma katera lahko odloči še marsikaj. Nemci bojo to tekmo igrali v najmočnejši možni postavi saj še ni nič odločeno. Verjetno bo Bender zamenjal kaznovanega Boatenga. Pazil naj bi na Krohn – Dehila, ki igra na levem boku ampak več ali manj povleče svojo igro proti sredini. Bender je drugače vezni igralec v defenzivi in bi tako precej lažje ustavil danca kot Howedes. Skratka obe rep. bojo nastopili z najmočnejo ekipo (Rommedahl, ki je precej hiter igralec). Leva stran Danska je tik boljša od desne. Tu bi znali nastajat problemi za nemce. Danci znajo igrat več vrst pressinga in so v tem delu mogoče celo boljši od nemcev. Stojijo kompaktno in zelo teamska ekipa. Zelo organizirana in če kdo naredi napako proba celotna ekipa to popravit. Če igraš tak nogomet potem lahko tudi dosežeš marsikaj. Na remi špekulirat je neumno čeprav je Low izjavil, da rabijo samo eno točko za napredovanje. Danska ne leži nemcima, lažje je gradit igro in prit do priložnosti če nasprotnik ni tako defenziven. Ne bo lahko za nemce čeprav tudi ne rabijo takoj pritiskat. To mora Danska počet kar bo tudi pričakoval ampak ne od začetka.

Trener dancev vodi rep. že 12 let in je razvil kr dva sistema. 4-4-2, ki ne dovoli nasprotniku, da iz obrambe daja diagonalne žoge na krilo, in sistem 4-2-3-1, ki je precej uporaben za ofenziven pressing. Proti Nemčiji pričakujem 4-4-2 ker tako bo ELF težko pošiljala dolge žoge na Mullerja in Lukasa. Podolski pa bo precej moral pazit Jacobsena, ki veliko prodira po desnem boku (taktika Danske). Zato ne pričakujem ofenzivni naval od njega pa čeprav si to eni želijo saj je malo pokazal na letošnjem evropskem. Je pa Lahm tu, da zavaruje njegove napake.

Problem dancev je, da stojijo pri posesti žoge precej široko. Na sliki vidite, da Anderson (golman) naredi neke vrste Libera in tako sodeluje v igri. Vsi se razžirijo in marsikdo misli, da gre žoga na bok oz. krilo ampak velikokrat je to varka in pristane žoga pri visokem Bendtnerju (zelen prostor). Ostali v zelenem krogu čakajo na odbito žogo ali pa podajo Bendtnera. Problem je, da potem stojijo pre-široko in težko je potem podat soigralcu na prvo če stoji za nasprotnikom. Največ dela pri nemcih bo imel Khedira, ki mora na več faktorjev pazit. Kvist ne sme dobit žoge, da gradi napad, samo če njega pokrije je prostor za tisti zeleni krog. Če pa Kvitsa pusti je prostor za grajenje igre preko bokov ali po sredini. Zame tekma na kateri ne pričakujem veliko golov mogoče pa iz kontre ko bojo danci zgubili žogo v napadu.

Imate eno lepo stavo  za probat manjšim vložkom –  Gomez več golov od Bendtnerja (3 way)  @2,80 na triobetu. Jaz bom vzel kote ker nemci jih ponavadi nimajo veliko. Jaz bom odigral kote in sicer AHC +2 na dance ker od nemcev ne pričakujem veliko kotov. Pomoje bo na koncu izenačeno v številu kotov.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s