Hertha – Hoffenheim


Pick: Hoffenheim AHC +1

Kvota: 1,50

Stavnica: bet365

Vložek: 10/10

Hertha

Zadnja tekma v letošnji sezoni in Herta mora nujno zmagat in upat na kiks Kolna doma proti Bayernu. Obe omenjene ekipe, ki se borijo še za 16.mesto sta daleč izven forme.  Jasno je, da Herthi ne bo nič šenkano predvsem ker je nasprotnik Hoffenheim in na klopi sedi bivši trener Berlina Babbel, Odslovili so ga na grd način čeprav je z Hertho prišel v prvo ligo in jo neki časa držal na sredini lestvice. Z novim trenerjem Rehhagelom se ni nič poboljšalo, mogoče so še slabši. Od Berlina ne pričakujem veliko, že dolgo se broijo tam dol in že dolgo nobenih pozitivnih rezultatov.

Hoffenheim

Ekipa, ki je letos prodala nekja pomebnih igralcev (tudi lani) a skoraj nič kvalitetnega pripeljali. Kar počne Babbel je super, glede na kader, ki ga ima na razpolago. V evropo ne morejo, izpast iz lige tudi ne. Zadnjo tekmo so doma izgubili od Nurnberga z 2:3.  Pred tem pa so gosti bili 4 tekme ne poraženi.  Pick sem zbral zaradi sovraštva med Babbelom in Preetzom. Sam Babbel je povedal, da mu je zelo pomembna ta tekma in, da želi vse tri točke vzet Herthi. Z vso močjo želim tam zmagat tako Babbel za bild. Zahteva od navijačev, ki bojo šli na tekmo (okoli 1000), da bojo zelo glasni. To ste mi dolžni! Gosti lahko igrajo sproščeno medtem ko Hertha mora zmagat. Kvote niso realne.

Zaključek

Pick je zbran bolj zaradi zgodovine Preetza in Babbela pri Herthi. Slednji se želi maščevat in to bo večkrat povedal svojim igralcima in navijačima.  Nasploh tudi če ne bi bilo tega spora bi probal na goste. Lahko še počakate na meje kartonov in kdo bo sodnik tekme ker pričakujem kr borbeno igro od obeh. Hertha zaradi obstanka, Hoffenheim zaradi Babbela. Tekma je v soboto.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s