FC Bayern – Stuttgart


Pick: VFB Stuttgart AHC +1

Kvota: 1,76

Stavnica:  pinnacle

Vložek: 4/10

Bayern

Čestitke za napredovanje v finale. Zelo zanimivo tekmo smo lahko gledali v sredo proti Realu. Že kot prejšni krog v Bundesligi pričakujem, da bo rekordni prvak spoščil nekaj igralcev. Imajo pred sabo še dva finala, igrali so 120 minut + penale. Dva dni počitak in v soboto spet tekma. Ker je tudi prvenstvo odločeno, Bayern bo sigurno drugi je tudi motivacija manjša. Ofenzivno verjetno ne bo Robbena, Gomeza. Muller bo verjetno igral pa tudi Ribery. Pričakujem, da ne bo ali Kroosa ali Bastiana. Verjetno tudi Alaba dobi počitek. Namesto Gustavota, ki je veliko delal na igrišču, bi lahko Tymo zamenjal.Zato menim, da Bayern ne bo premagal VFB z goljado.

Stuttgart

V super formi gosti, ki rabijo še 4 točke, da si sigurno zagotovijo 5. mesto v ligi. Zelo dober povratni del sezone, veliko golov VFB, in odličen Harnik. Trener se zaveda, da je možno tu dobit kako točko. Pravi, da želijo v zadnjih 2 tekmah dobit še 4 točke. Pričakoval bom lačnega Cacau, ki se bori za svoje mesto v rep. za evropsko. V zadnjih 5 tekmah je 31 letni napadalec zadel 3x. Če gledamo statistiko in zgodovino potem se VFB slabo piše. Pri taki formi gostov pa se mora probat AHC. Bayern je recimo premagal Bremen z drugo ekipo a je Bremen tudi igral z nekaj mladimi. Naldo še dal avtogol in Ribery zadel v 90. minuti. Glede na situacijo in še bo Bayern rotiral veliko bi lahko Stuttgart celo zmagal.

Zaključek

Kvote padajo in padajo. Verjetno bo to public bet a bom jaz vzel AHC +1 na goste. Pričakujem tudi gol gostov ker Bayern ne bo tako stabilen brez Bastiana, Kroosa ali pa tudi Gustavota. Domači se ne bojo pustili odpihnit ampak po taki tekmi z Real ne verjamem, da bo Bayern igral 100% vseh 90 minut.  Gomez je v 6 tekmah proti bivšemu klubu kr 8x zadel samo pričakujem Petersona ali pa Olića v napadu. Olić je za moje pojme boljša opcija. Petersen je igral proti Bremenu in je izven forme.  Rezerva Bayerna ni slaba so pa malo tekem odigrali letos kot recimo Japonec Usami, Pranjič ali pa Contento.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s