Barcelona – Real Madrid


Pick: Sami Khedira will get booked

Kvota: 2,20

Stavnica: Triobet

Vložek: 3/10

Kartoni:

Nisem pravi, da bi analiziral španski nogomet čeprav  vsak pozna Real in Barco. Lani bolj gledan kot recimo Super Bowl in to pove veliko. Preveč medijske pozornosti zato pa tudi take izjave in dogajanje na tekm in po tekmi spravili v eno malo knjigo. Kartoni za moje pojme na taki tekmi najboljša izbira. Preveč napihnjena tekma, veliko sovraštva in tudi karakterno dve čisto drugačne ekipe. Govorit kaj je bilo do zdej na zadnjih tekmah odkar je Mourinho trener ni treba. Videli smo. Če bi imel kje opcijo -> izgovor Reala po porazu (če zgubi Real) -> sodniki bi to stavil.

Edini, ki ima še vredu kvoto je nemec Sami Khedira. Igran na ¨6 ¨ in bo imel precej velik dela. On je zame tisti, ki ni za prvo postavo kraljevega Madrida. Ne igra konstanto dobro, predvsem proti večjim ekipam. Real je prejel 5 golov več od Barce pa čeprav imajo kr dve ¨6¨.  Dvakrat je igral od začetka proti Barci in obakrat prejel karton. Seveda je težko ocenit Mourinhota koga bo dal igrat.

Če ne bo Mou spet neki rotiral bi Khedira moral začet. Bomo videli. Če pa ni med prvimi 11 je stava storno.

Di Maria and Ozil are fit to play as starters tomorrow because they trained well today. They are great players. Di Maria was injured for a long time and it’s normal for people to compare his current form with the great performances he gave before being injured. There’s nothing I can say about Ozil that no one knows so far. I believe they can both be very important for us tomorrow.

Advertisements

4 responses to “Barcelona – Real Madrid

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s