Kaiserslautern – Nürnberg


Pick: Nürnberg AHC 0

Kvota: @1,76

Stavnica: Pinnacle

Vložek: 5/10

 

+3,8

Kaiserslautern

V totalni krizi, pa tudi jaz jih ne vidim naslednjo sezono v prvi ligi. Z zamenjavo trenerjem niso prav nič dosegli.. Prej obratno!  Balakov ni dober trener, to od začetka ni bila prava rešitev. Zadnjih 5 tekem vse izgubili, najslabša ekipa na domačem terenu v ligi. Veliko tu ni za pisat. Veliko sem prej že napisal. Premalo je to bilo za prvo ligo.

Nürnberg

Gosti so v dosti boljšem položaju. Stojijo na 12. mestu in imajo že 6 točk prednost pred 16. uvrščenim Kolnom. Če bi tu zmagali bi to bilo dovolj za obstanek (ne matematično) saj je težko, da bo klub, ki je recimo na 16. mestu ostale tekme vse zmagal. Gosti pa recimo že tri tekme zaporedoma so zmagali na Betzenbergu. Lautern 10 tekem doma brez zmage, Nurnberg pa prejšni krog presentljivo odpihnil Schalke. Verjetno tudi oni želijo pri slabemu Lauternu vzet vse tri točke sabo. Zmaga bo obdržala Club v prvi ligi.

Zaključek

Igral bom AHC 0 na goste. Lautern je za moje pojme ne da že izpadu ampak z motivacijo daleč od ekipe, ki bi se želela še borit. Trener je slab, kader ni dovolj dober, če ni še borbe in discipline potem res nimaš kaj iskat v prvi ligi. Nurnberg  vsekakor ni v neki formi, je pa motiviran z zmago nad top klubom. To naj prinesejo na to tekmo in vsaj točko bojo dobili.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s