Hannover – Wolfsburg


1.pick: over 3,5 cards

kvota: @1,65

stavnica: Triobet

vložek:  3/10

2.pick: Mame Biram Diouf to score

kvota: @2,40

stavnica: Triobet

vložek: 1/10

-1,6

Hannover

Imajo solidno sezono za sabo, v evropa lig izpadli v četrtfinalu od At. Madrida. Obe tekme so zgubili z 2:1. V ligi so 8. imajo pa enako točk kot 7. uvrščeni Leverkusen kateri bi igral naslednjo leto v evropa lig. Leverkusen ima jutri lahko tekmo proti Kaiserslauternu. Kakorkoli privošču bi Hannoverju še najbolj nastop v evropa ligi. Imajo nek stil, igrajo z dušo in celo dober nogomet. Slomka je ustavaru super ekipo in iz leta v leto bolj kvalitetna in izkušena za večjie tekme. Domači so v zadnjih 6 tekmah na vseh vsaj enkrat zadeli le na zadnji proti močnejšemu Schalkeju. Imajo za sabo zelo, zelo težke tekme. Bayern, 2x At. Madrid, Gladbach in Schalke. Le proti Gladbachu so zmagali z 2:1 (vse tekme z rezultatom 2:1 razen proti Schalkeju).  Seveda ni to padec forme ampak zelo težek program katerega niso niti tako slabo opravili. V zadnjih 3 tekmah doma proti Wolfsburg nikoli nista oba kluba zadela. Zanimivo pa čeprav oba prejemata gole in zabijata. Gosti malo poboljšali ofenzivni del. Sam kaj je prednost domačih je, da so edina ekipa v ligi, ki nima še poraza doma. Neverjetna statistika glede na konkurenco v ligi. Zgubili so doma le v pokalu in zadnjo tekmo v evropa lig. Tudi tam so bili doma ne poraženi. Z Dioufom pridobili zelo dobrega igralca za malo denarja. Napad je precej velik, velik konkurence, kr 4x, ki so kvalitetni za prvo. Odvisna je le forma. Jutri bojo nevarni za Volkove, kateri še niso uigrani kot si želi trener.

Wolfsburg

Na hitro sestavljena ekipa pred sezono in med sezono. Nekakor so ulovili ravnotežje in med tednom podaljšali z Magahtom, ki je trener in neke vrste sportni direktor, ki vpliva na transferje. V dveh letih je kupil neverjetnih 60 igralcev. V Schalkeju ni šlo tako pod Magahtomj,  jim pa gre letos ker so bolj uigrani. Wolfsburgu na začetku nikakor ni šlo, zdej pa so še kr solidni. 34 milijonov € vložil v okrepitve, sam več kot cela nemška liga skupaj.  Pol jih je hitro odstranil. Zato ga nekateri ne marajo,  ima pa vsako toliko uspeh. Recimo z Wolfsburgom ko je še Džeko igral pod njim. Ampak časi so zdej drugačni. Nogomet se spreminja v pass igro, mlade igralce in to je tudi on počasi ugotovil. Gradi počasi novo ekipo z tudi mladimi igralci, Prej je cenu le izkušnje in stare igralce, ki jih kje drugje treniral. Wolfsburg stoji eno mesto za Hannoverjem z le točk manj. Torej tudi oni imajo šance za evropo kar je celo še uspeh za Volkove glede na to kako je začela sezona za njih. Tu ne želi noben izgubit mesto, če pa Wolfsburg zmaga so prvič po 1. krogu pred Hannoverjem. Razlog zakaj noben ne bi zgubil je ker je tu še evropa. Nekaj denarja več, nekaj denarja več za igralce in plače. Je pa drugo kar bo na terenu. Polom kot recimo Mainz : Koln neverjamem. 3:1 je še realen a večje razlike ne bo.Kar je dobro, da poleg Helmesa je tudi Mandzukič spet v formi. V zadnjih 4 tekmah je zadel vedno in celo 3x z glavo.

Zaključek

Statistično leži Wolfsburgu  današnji nasprotnik Hannover. Kajti domačini imajo najslabšo bilanco proti Wolfsburgu (enako kot proti Bayernu). Od zadnjih 8 derbijev je Wolfsburg kr 7 dobil. Verjamem v to, da bo kr nekaj golov. Oba sta ofenzivno razpoložena. Defenzivno pa je gost tik slabši. Bom pa pričakoval borbo, malo več grobe igre. Pinto pri domačih vedno dober za karton na drugi strani Josue. Pa prepiranje s sodnikom in podobno. Meja 3,5 kartonov je za moje pojme prenizka.  Sodnik tekme je Peter Sippel, ki je v 11 tekmah pokazal 46 kartonov in od tega 5 rdečih in dva rumeno rdeča. Nihče ni pokazal več rdeč kartonov. Povprečno 4,1 kartonov na tekmo.  Sodil je enkrat Wolfsburgu in enkrat Hannoverju. Na obeh je padlo dva rumena kartona in po en rumeno-rdeč torej obe tekme lih čez mejo.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s