Mainz – Köln


                 pick: goal before 30. minute

kvota: @1,70

stavnica: Expekt

vložek:  4/10 

+2,8

Main

Ekipa, ki je v povratnem delu pokazala precej več. Z Zidanom se je igra poboljšala. Igralci so za moje pojme bolj motivirani kot so bili v prvem delu. Mainz je trenutno na 11. mestu a se mora borit za vsako točko saj borba za obstanek bo precej težek. Pisal sem že prejšni krog, da je Mainzu ta tekma verjetno bolj pomembna kot je bila z Stuttgartom.  Sicer so hitro vodili a je VFB izenaču že v 8. minuti in na koncu je bilo kr 4:1.  Domači so 4 točke oddaljeni od 16. mesta (vodi v dodatne kvalifikacije z drugoligašem) na katerem je trenutno njihov današnji nasprotnik.  Velikokrat predvsem v povratnem delu zadane Mainz zelo hitor na tekmi. Na zadnjih 5 tekmah so zadeli kr 3x pred 20. minuto. Polni tempo že na začetku kar se pa pozna potem proti koncu tekme.  In ker je nasprotnik podoben, ki ni lih obrambna ekipa in zna hitro prejet gol ali pa ga dat je ta opcija najboljša za to tekmo.

Köln

Kot sem že omenil so gosti ekipa, hitro prejeme ali da gol. V zadnjih 5 tekmah je le na eni padlo po 30. minuti gol (36. minuta) na ostalih tekmah pa kr veliko golov že v prvem polčasu.  Köln je v krizi, borijo se za obstanek in ne piše se jim dobro. Novakovič je letel vn iz kadro kot še 3 igralci zraven. Lukas je malček padu iz forme, mogoče pa je že najdel novi klub za naslednjo sezono (veliko govora je o Arsenalu).  Zdej je še suspendiran Peszko, ki je preveč žural za vikend in se ga lepo napil. Pomemben člen prve ekipe, ki pa lovi svojo formo iz prvega dela sezone. Preostane jim samo to, da se borijo kot nikoli in probajo nasprotnika silit v napake in nato z konter igro zadet. Proti Mainzu je to možno a je tudi velika verjetnost, da bojo dobili 2-3 gola. Domačini več pretečejo kot gosti. Zakaj bo za goste še težko letos. Igrajo le še dvakrat doma in to proti Stuttgartu in Bayernu.  Torej so točke proti malo slabšim nasprotnike NUJNE!

Zaključek

Bet365 ima malo nižjo mejo kar pa ponavadi ni tako. Se zavedajo, da je možen hiter gol. Pri expektu pa dobiš še vedno mejo 30. minut z kr solidno kvoto. Dvomim v to, da bojo oba počasi začeli z tekmo. Nista tega navajena plus oba nujno rabita 3 točke ker je kmalu konec sezone in oba se zavedata, da je to pomembna tekma, oba vesta, da lahko dobita to tekmo.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s